Skvaller om Kissie ( flesta vet ni nog redan om )

Fröken Nilsson är en annan ung dam som inte riktigt är ärlig mot sina läsare. För det absolut första har hon ett photoshopprogram installerat på datorn. Alla bilder på henne i bloggen blir klantigt retuscherade, hon "blurrar" sin hy. Och hon förvränger bilder på sina konkurrenter.

För det andra, Kissie talar sig gärna varm om Kungsholmen, (precis som Blondinbella, och precis som henne...) så är Kissie inte uppväxt i innerstan. Fröken Nilsson är uppväxt i Sköndal.
Kissie är ingen överklassbrud (om nu någon trodde det), hon är en arbetarklassbrud ut i fingerspetsarna. Mamma Kissie bor i ett radhus någonstans i Farsta, och pappsen bor i en hyresrätt på Kungsholmen. Återigen (jag upprepar främst för den yngre läsarskaran), en hyresrätt i stan är lika "dyrt" och "fint" som att bo i en hyresrätt i exempelvis Tensta. Det är av förståeliga skäl längre kötid till innerstan, men hyrorna är detsamma. Vem som helst som väntar 20 år kan komma innanför tullarna. Annars har Kissies bror Peter (skön snubbe för övrigt) redan informerat oss läsare om Kissiepappans kontakter bland hyresvärdarna. Att känna rätt folk är aldrig fel.
Kissie fick nöja sig med en Goosekopia för 800:- på vintern stället för originalet på 5000:-. Många bäckar små...fejkade Goosejackorna från Asien innehåller en hemsk blandning av hund, katt och kaninpäls.

Kommentarer
Postat av: anonym

Men helt seriöct ?!

Jag tycker inte att det e så snällt att hålla på att säga så?!

vadå arbetarklass? lixom vad e det med et ?

alla e som dom e och lixom en canada goose jacka för 800:- lixom vem köper inte det ? skit samma om det e fejk eller inte ??

eller jag hara bara äkta saker men lixom who cares??;O

Så snälla väx upp lilla gmn !

2010-02-05 @ 17:47:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress så vi kan kontakta dig:

Vad heter din blogg/hemsida?:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0